donderdag 31 maart 2011

Molly Hatch

Keramiek van Molly is fijn. Ze gebruikt een techniek genaamd Mishima, wat zijn oorsprong heeft in de Koreaanse keramiek. Binnenkort gaan we met de Femmes de Bricolage ook aan porselein schilderen beginnen...ben benieuwd.
Check out her website!




woensdag 30 maart 2011

Love Notes

Gratis is altijd leuk. 
Deze DIY love-labels zijn te downloaden als templates via Eat Drink Chic
Geef er je eigen twist aan en verras iemand met zo'n leuk briefje!




dinsdag 29 maart 2011

Text Tile

Vandaag met nog 2 creatieve meiden naar een lokatie wezen kijken. 
Het ziet er naar uit dat we samen een kantoor gaan huren! 
'Vind ik leuk'
Het is natuurlijk ook wel spannend. De spreuk tegel die ik laatst gemaakt heb 
voor Dela is nu helemaal toepasselijk... springen dus!


maandag 28 maart 2011

Fuck it

Als zelfstandig ondernemer moet je best wel lef hebben. Helaas heb ik af en toe te kampen met onzekerheid. Ik kreeg de goude tip; 
Je moet gewoon denken, schijt! 
Om deze gedachte wat kracht bij te zetten maakte ik dit logo. 


vrijdag 25 maart 2011

Photo Friday

Weer een keer een Flashback Friday! 
Kijken naar oude kinderfoto's, wie vind dat nou niet leuk?
This is me, 23 jaar geleden. Toen nog heel netjes, nu best wel chaotisch. Maar gelukkig is het al weer weekend. Kan ik alles weer een beetje op orde krijgen. Zodat ik er vanaf maandag weer een zooitje van kan maken. Ha ha!!


donderdag 24 maart 2011

Should I Work for Free?

Beetje laat vandaag, er moesten een aantal dingen de deur uit. Anyway. Regelmatig krijg ik leuke opdrachten. Maar vaak kunnen ze niks betalen. Moet ik het dan doen? Soms is het heel goed voor je netwerk. Of komt er misschien een andere opdracht uit. Ontwerpster Jessica Hische heeft hier een heel handig schema voor gemaakt. Met een knipoog ;-)

woensdag 23 maart 2011

Leaf Brooch

Een broche gemaakt van een oude foto, geprint op katoen. Weer zo'n gevalletje, had ik dat maar bedacht! Miranda van Dijk van styling- en ontwerpstudio Puur Anders maakte deze 'Verborgen Herinneringen' sieraden lijn. En ze maakt ze ook op bestelling met je eigen foto. Ik zeg doen.




dinsdag 22 maart 2011

Custom Malm

Ik heb het helemaal in m'n bol! Een aantal kleine klusjes lagen al heel de winter op mij te wachten. Zoals de saaie malm kast van Ikea, deze was al een tijdje half af. Gepimpt met kadopapier van House Doctor en knopjes van Zara Home is het finally finished. 




maandag 21 maart 2011

Teapot Jewelry

Als kleine Eva was ik al gek op alles wat kleiner was dan normaal. Ik had in mijn bezit, een mini tandpastatube, een ieniemienie appeltje en een klein barbie-plastic tasje. 
Vraag me niet waarom.
In Den Haag heb ik Loose ontdekt. Een klein stoffig winkeltje met hele gekke dingen. Zoals een klein thee serviesje. Ergens neer zetten vind ik suf, dus ik heb er een broche van gemaakt. Als je op Etsy 'teapot jewelry' zoekt, krijg je spontaan zin ook aan de slag te gaan.



vrijdag 18 maart 2011

Photo Friday

Elke woensdagavond ben ik vrijwilliger bij Mara Opstap. Een activeringsproject voor thuisloze jongeren. Met een aantal vrijwilligers gaan we een leuke activiteit doen, zodat deze jongeren even hun hoofd op iets anders kunnen zetten. Naast dat ik maatje ben, maak ik ook elke week foto's. Binnenkort is er een studiedag voor het hele Zwerfjongeren Netwerk. Daar komt een selectie van mijn foto's te hangen! Joepie!





donderdag 17 maart 2011

Umbrella Tree

Vandaag is het weer grijs, bleh. De natuur krijgt gelukkig al enige kleur. De gele narcissen en krokussen fleuren de tuin al wat op. Waren er maar veel meer mensen als Sam Spencer. Heerlijk iemand die de wereld wat opfleurt, happy bloom!


woensdag 16 maart 2011

dinsdag 15 maart 2011

Domenica Dogs

De populaire hondjes van Domenica More Gordon, die met een viltnaald uit schapenwol zijn ‘geboetseerd’, zijn zo ongelooflijk aandoenlijk!
De emotie, expressiviteit en uitstraling kloppen gewoon!
Ze zijn bijna schattiger – en zeker makkelijker in het gebruik – dan ‘the real thing’. 
Wil je de hondjes kant en klaar kopen, dan ben je tegen de 500 euro kwijt. Voor een zelfmaakpakket betaal je bij De Geranium 36 en 40 euro.







maandag 14 maart 2011

Business Card &Anne

Eerder schreef ik al over de fantastische tassen van het merk '&Anne' 
die binnenkort op de markt komen. 
Het door mij ontworpen logo had ik al laten zien. 
Nu is ook het visitekaartje af! (fictief adres hoor, heren)
Stay tuned!


vrijdag 11 maart 2011

Photo Friday

Voor de uitbreiding van mijn serie meisjes met hond ben ik bij Suzanne en haar 9 (!) Ierse wolfshonden langs geweest. Deze honden zijn huge! Zie voor de rest van deze serie mijn site, latest work, singles. En de Photo Friday van 4 februari.






donderdag 10 maart 2011

Brie Harrison

Oh boy, oh boy, oh boy. Geen lenteweer vandaag. 
Maar wel hele vrolijke bloemenpatronen in Brie's Shop. Met de hand getekend. Fijn.






woensdag 9 maart 2011

MS-DOS versus IPad

Meneer Strubbe van 86 jaar, stokdoof, over zijn goede vriend de oude MS-DOS uit 1996, de nieuwe Aaipet in een roze hoes. En Koekle. Fan-tas-tisch.


dinsdag 8 maart 2011

Meisje van Verkade

Dit jaar heb ik mijn pakje voor carnaval zelf gemaakt.  
En verder is tekst bedenken een beetje moeilijk op dit moment...



maandag 7 maart 2011

Adam en Eva

Afgelopen vrijdag stond ik in de krant! Het is wel even heel goed zoeken, maar dan sta je wel in de metro. De poster van de nieuwe tv serie Adam en Eva (Amsterdam en vele andere) bestaat uit heel veel facebook profielfoto's.

 


vrijdag 4 maart 2011

Photo Friday

Anderhalf jaar geleden heb ik eens aangebeld bij een chinees bejaardentehuis opzoek naar een fotografie onderwerp. Bij de brievenbus ontmoette ik Mevr. Ghoe. Of Chinese Betty zoals ze zichzelf noemt voor de 'Hollanders'. Het was toen een kort maar krachtige ontmoeting. Vorige week belde Mevr. Ghoe mij ineens weer. Dat ze was verhuisd en vlakbij woonde. Vandaag heb ik haar weer opgezocht.  Ze vertelde over hoe ze 's nachts opzoek gaat naar bewegende blaadjes van de planten. Want daar is frisse lucht. Drie uur heb ik naar haar geluisterd, maar op de foto ho maar. Dat vond ze zonde van mijn rolletje. 


donderdag 3 maart 2011

Mr. Boddington

Op de super site van Mr. Boddington staat, dat hij Bombay gin en tonics drinkt, terwijl hij brood met sinaasappeljam eet. 
Deze ontwerper uit NYC maakt stationery waar ik dorst van krijg.
Cheers.








woensdag 2 maart 2011

Donna Wilson

Gisteren vroeg een vriendin hoe ik mijn inspiratie vind. Geen idee! 
Ik verdwaal op internet en vind steeds kleine schatten. Zo kwam ik via via op de site van de British Design Awards 2010 (van Elle Decoration) Donna Wilson tegen. Ze maakt kussentjes, bordjes, dekens, sjalen, the whole shebang. Haar site is Eye Candy! 




dinsdag 1 maart 2011

Compliment Day

Vandaag is complimentjes dag. Mijn compliment gaat uit naar alle creatieve vrouwen die hun hart volgen. You go girls!
Illustratie 'Superhero' van Irena Sophia.